Spring naar inhoud

2015 wordt weer een actiejaar!

december 7, 2014

Sinds de oprichting van de  voorloper van de huidige Stichting Steun India in 1990, organiseren we om de drie jaar een zogenaamd actiejaar. We brengen de Stichting extra onder de aandacht van onze dorpsgenoten en zetten enkele bijzondere activiteiten op touw. Zo organiseerden we in het verleden onder meer Fancy Fairs, een  boeken- en curiosamarkt, een dienstenveiling, sponsorlopen en fietstochten en een benefiet diner onder de naam “Bara Buffet”.

Ook in 2015 maakt het Bara Buffet deel uit van het programma. Dit zal plaatsvinden in de nieuwe multifunctionele accommodatie op zaterdag 14 november 2015.

Verder verwachten we bezoek uit India van Christopher Bara, de naamgever van het buffet, met zijn zelfgekozen opvolger en assistent Amrit Xalxo. Deze jonge priester, werkzaam in hetzelfde bisdom, heeft zich bereid verklaart om de wat grotere projecten te begeleiden. Hij bezoekt Knegsel voor het eerst. Beiden zullen waarschijnlijk  aanwezig zijn bij het Bara Buffet in november.

Hopelijk wordt dit negende actiejaar net zo succesvol als de acht eerdere edities.  De extra inkomsten stellen ons in staat om de continuïteit van de hulp aan dit achtergebleven gebied in West Bengalen voor de komende jaren te garanderen.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: