Spring naar inhoud

Sterren ***

november 7, 2012

De aangestoken sterrenhemel in de grote zaal van de Leenhoef zorgde voor een perfecte ambiance tijdens het tweede Bara Buffet. De grote zaal was in de loop van zaterdag al sfeervol ingericht en vertoonde met de mooi gedekte tafels bijna de allure van een driesterren restaurant. Gelijktijdig stegen hemelse geuren op uit de keuken waar de voorbereidingen van het Indiase diner in volle gang waren. Door de zeven koks werd naar hartenlust gehakt, geroerd en gesneden, want alle gerechten werden bereid uit verse ingrediënten. Een enorme klus die minutieus was voorbereid met grote schema’s op papier.

De 75 gasten genoten later op de avond van een heerlijk diner, waarvan de gangen werden afgewisseld met verrassende optredens van bekende en minder bekende Knegselse sterren. Naar hun muzikale bijdrage werd muisstil geluisterd en ze werden beloond met een welverdiend applaus.

Een zeer waardevolle bijdrage werd geleverd door Hans van Valenberg, arts in opleiding, die een presentatie gaf over zijn verblijf in het werkgebied van Christopher Bara. Aan de hand van een serie foto’s en enkele veelzeggende getallen herinnerde hij ons aan het doel van de avond. Er werd ademloos naar hem geluisterd en de gestelde vragen werden deskundig beantwoord.

Christopher Bara kwam ook zelf nog aan het woord; hij had speciaal voor de gelegenheid een brief gestuurd die op zijn verzoek aan de gasten werd voorgelezen.
We zien terug op een bijzonder gezellige avond, met een perfecte afwisseling van heerlijk eten, muziek en informatie. Met dank aan onze sterrenkoks en de muziektalenten uit Knegsel en omgeving.

Dank ook aan onze gasten, die bereid waren om in te schrijven op deze avond, waarvan de opbrengst voor lichtpuntjes zal zorgen in een gebied waar ontwikkeling het verschil maakt op een menswaardig bestaan.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: