Spring naar inhoud

Oranjefans in onverwachte hoek!

juli 18, 2010

Na lange tijd een berichtje van de Stichting Steun India. Goed nieuws uit India: de bouwvergunning voor de dispensary (1e hulppost) is binnen! Ambtelijke molens malen langzaam, zeker in India. Christopher Bara heeft hierop onmiddellijk actie ondernomen, het egaliseren van het bouwterrein is begonnen. De bouw kan daarna snel van start.  Bij zijn bezoek aan Nederland heeft Christopher het gemak van computers en email met eigen ogen kunnen aanschouwen. De eerste lesjes over computergebruik heeft hij hier gehad. Hij is dan ook behoorlijk in zijn nopjes met de laptop die hij sinds zijn bezoek heeft aangeschaft. En groot is daarom de teleurstelling dat er geen enkele provider in zijn regio actief is. Internetten en emailen zit er daarom (nog) niet in.

Bijkomend probleem is de onbetrouwbaarheid van de elektriciteitsvoorziening. Een eigen generator zorgt er inmiddels wel voor dat de stroomleverantie in elk geval dóórgaat, zodat zelfs het WK voetbal bekeken kon worden. Voor de WK finale had Christopher enkele vrienden uitgenodigd. Natuurlijk allemaal fans van Oranje! Maar zelfs deze verre fans hebben de uitslag niet positief kunnen beïnvloeden zoals we inmiddels weten.

Middels dit bericht breng ik verder de zogenaamde Goede Doelen Markt op de Jacobushoeve in Vessem onder de aandacht.

Op zondag 25 juli as. vindt deze markt plaats rondom de Jacobushoeve in Vessem, van 13.00 tot 16.30 uur.

De verschillende Stichtingen die in het afgelopen jaar vanuit de Jacobushoeve een donatie hebben ontvangen presenteren hier hun project. Zo ook de Stichting Steun India uit Knegsel. Een bezoek aan de Jacobushoeve met zijn mooie tuin is zeker een bezoek waard!

Stichting Steun India
Annemiek van Dooren

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: