Spring naar inhoud

Koop een India-Kerstboom!

november 25, 2009

Wij verkopen vanaf begin december op Het Groen 31 weer kerstbomen ten bate van het Indiaproject!

Kerstmis komt snel dichterbij en daarmee ook de kortste dag en de langste nacht van 2009. En in deze donkere tijd versieren veel mensen een kerstboom, vooral vanwege de lichtjes. Wanneer u een kakelverse, in Kempische bodem gekweekte, kerstboom wil zetten kunt u bij ons terecht.

Wij verkopen vanaf begin december, wanneer de goede Sint ons land weer heeft verlaten, weer kerstbomen. Deze kerstsparren zijn speciaal voor dit doel gekweekt. De totale opbrengst is, zoals bekend, bestemd voor het onderwijs- en ontwikkelingsproject in Oost-India dat wordt geleid door Christopher Bara.Met de koop van een India kerstboom steunt u dus tevens dit goede doel. Bovendien weet u precies waaraan het geld wordt besteed en bent u ervan verzekerd dat niets aan de strijkstok blijft hangen.

De heerlijke dennengeur is een onovertroffen voordeel van een echte boom. De tegenwoordige bomen zijn bij een goede verzorging behoorlijk naaldvast en ze blijven er wekenlang mooi uitzien (laat de boom na aankoop eerst acclimatiseren in de schuur of bijkeuken en plaats hem naderhand niet te dicht bij de verwarming. Geef een boom mét kluit eens per week een halve liter water).

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: